Árpád
-2 °C
3 °C

Reggeli hírek: A Batman-film stábja felrobbantott egy erőművet

2007.10.21. 09:52
  • Elindult a The Dark Knight Halloweenre időzített reklámkampánya. A WhySoSerious.comon (kb: "minek úgy komolykodni?") egyelőre csak egy töklámpás látható, amit a SuperheroHype képregénygeekjei azonnal felismertek, mivel ugyanez a denevér alakúra vágott száj vigyorgott a The Long Halloween borítóján is. A Jeph Loeb és Tim Sale által jegyzett képregényt nem véletlenül tartják az egyik legjobb Batman-történetnek, hiszen ez a menő államügyészből öltönyös gengszterré változó Kétarc "eredetmítosza". Október 31-én érdemes lesz sasolni a töklámpás-honlapot, hátha kapunk egy új trailert. (via cinemablend)

  • Denevéremberes hírből sohasem elég: kedvenc külföldi moziblogunk, a slashfilm.com egyik látogatója lefotózta, ahogy a The Dark Knight stábja felrobbantja az angliai Battersea erőművet. Az új Batman-film forgatása alatt repült már a levegőbe cukorkagyár, és kigyulladt egy chicagói posta is, amit a díszletezők Gotham Bankká alakítottak át a film kedvéért (igaz, utóbbi eredetileg nem szerepelt a forgatókönyvben). (via slashfilm)
  • Stephen King rajongók figyelmébe ajánljuk a The Mist új trailerét. A horror nagymestere mindig is profi volt abban, hogyan hozza rá a frászt egy isten háta mögötti kisváros  csapdába esett lakóira; és a rendező, Frank Darabont sem tegnap kezdett ismerkedni a filmkészítés mikéntjeivel. A The Mistet novembertől vetítik az amerikai mozik, mi meg izgulhatunk, mert a hazai bemutató időpontjáról még semmi hír. (via cinemablend)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?