Reggeli hírek: A Batman-film stábja felrobbantott egy erőművet

2007.10.21. 09:52
  • Elindult a The Dark Knight Halloweenre időzített reklámkampánya. A WhySoSerious.comon (kb: "minek úgy komolykodni?") egyelőre csak egy töklámpás látható, amit a SuperheroHype képregénygeekjei azonnal felismertek, mivel ugyanez a denevér alakúra vágott száj vigyorgott a The Long Halloween borítóján is. A Jeph Loeb és Tim Sale által jegyzett képregényt nem véletlenül tartják az egyik legjobb Batman-történetnek, hiszen ez a menő államügyészből öltönyös gengszterré változó Kétarc "eredetmítosza". Október 31-én érdemes lesz sasolni a töklámpás-honlapot, hátha kapunk egy új trailert. (via cinemablend)

  • Denevéremberes hírből sohasem elég: kedvenc külföldi moziblogunk, a slashfilm.com egyik látogatója lefotózta, ahogy a The Dark Knight stábja felrobbantja az angliai Battersea erőművet. Az új Batman-film forgatása alatt repült már a levegőbe cukorkagyár, és kigyulladt egy chicagói posta is, amit a díszletezők Gotham Bankká alakítottak át a film kedvéért (igaz, utóbbi eredetileg nem szerepelt a forgatókönyvben). (via slashfilm)
  • Stephen King rajongók figyelmébe ajánljuk a The Mist új trailerét. A horror nagymestere mindig is profi volt abban, hogyan hozza rá a frászt egy isten háta mögötti kisváros  csapdába esett lakóira; és a rendező, Frank Darabont sem tegnap kezdett ismerkedni a filmkészítés mikéntjeivel. A The Mistet novembertől vetítik az amerikai mozik, mi meg izgulhatunk, mert a hazai bemutató időpontjáról még semmi hír. (via cinemablend)