Reggelre is: Neten a Szex és New York előzetese, Clooney a wc-n is elemében

2007.12.07. 10:18

  • New York esti látképe jobban néz ki, mint a csillivilli ruhákban pózoló Sarah Jessica Parker és örök barátnői a 2008-ban debütáló Szex és New York mozifilm trailerében. A rajongóknak ez viszont biztos nem veszi el a kedvét, az előzetesért klikk ide, a nagyobb felbontású verziókhoz ide. (via Slashfilm)
  • Ridley Scott a Gucci dinasztia életéről forgat filmet, középpontban a 70-es és 80-as évek fénykorával, és az irodája előtt 95-ben meggyilkolt Maurizio Guccival. "Ez egy erőszakos filmnek tűnik - panaszkodott máris az egyik családtag, Guccio Gucci. - Ridley Scott kiváló rendező, és ez nem méltó hozzá." (via Guardian)
  • Levezetésképpen nézzétek meg, hogy gratulált George Clooney egy vécéfülkéből Julia Robertsnek, aki az American Cinematheque díját kapta meg. Ezt minden évben egyetlen színésznek osztják ki, hogy az életművét elismerjék. "Odakint tombolnak a rajongók, ezért a mosdóban bújtam el, hogy üzenhessek neked. Gratulálok! Büszke vagyok rád" - mondja a kamerába Clooney, aki éppen New Jersey-ben forgat, ezért nem lehetett ott a Los Angeles-i ceremónián. Plusz meglepetés-fülkeszomszéd, és viccelődés a nyáron lebukott konzervatív szenátor kárára, aki véletlenül egy álruhás rendőrt próbált meg felszedni egy nyilvános férfivécében. (via Drudgereport)