Olivér
5 °C
8 °C

Gyorshírek: Batman fordítva ül a motoron

2008.03.10. 10:47
  • A Super High Me című dokufilmet a mozipremierrel egy időben elküldik ingyen a nézőknek dvd-n, cserébe ingyenes beszívós vetítést kell rendezniük a haverjaikkal. Morgan Spurlock majdnem halálra zabálta magát a McDonaldsban a Super Size Me forgatása alatt, Michael Blieden, a Super High Me rendezője nagyjából ugyanezt csinálja: halálra akarja szívni magát a kamerák előtt. (via blog.wired.com & Reuters)

  • Felkerült a netre az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságának plakátja. A motoros Shia LaBeouf és a karddal hadonászó Cate Blanchett mellet kedvenc régészünk is látható rajta, aki szokás szerint bennszülöttek elől menekül. Az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságának plakátját a korábbi Csillagok háborúja és Indy-plakátokhoz hasonlóan Drew Struzan készítette el. Indy 4 bemutató május 22-én, vagy négy nappal korábban, Cannes-ban (bár ezt úgyis minden nap megírjuk itt a blogon). (via slashfilm)

  • A New York Times néhány új Batman fotót is lehozott a Christopher Nolan-portré mellé. A rendező a cikkben beszél a folytatások elkészítésének nehézségeiről, Heath Ledgert haláláról, és a The Dark Knight hatperces IMAX-jelenetéről. Kicsit fura ez az új Batpod ebből a szögből, olyan, mintha az eleje a hátulja lenne, ezért úgy néz ki, mintha Batman fordítva ült volna fel rá. Ettől függetlenül a motoros Batman akciófigurákból biztos többmilliót elkapkodnak majd. (via New York Times)

  • Mila Kunis is szerepet kapott a készülő Max Payne filmben, ő lesz a főhőst segítő bérgyilkos. A 25 éves színésznőnek korábban szinte csak tévés mellékszerepei voltak, de 47. lett a Maxim magazin "a 100 legszexisebb nő" ranglistáján. A népszerű lövöldözős játék moziváltoizatában Mark Wahlberg alakítja Max Payne-t, a  ballonkabátos nyomozót, aki bullet time-ban lövi halomra a családja lemészárlásában sáros maffiózókat és korrupt zsarukat. A játékot annakidején nagyon bírtuk, be is került az Index Top 10-es listájába. A filmet a remake-gyáros John Moore (A Főnix  útja, Omen) endezi, amerikai bemutató október 17-én. (via Variety)


  • A hollywoodi stúdiók és az amerikai moziláncok egy egymilliárd dolláros megállapodásra készülnek. A pénzzel 3 év alatt 14,000 moziteremben váltatának digitális vetítésre az USA-ban. Ettől azt remélik, hogy megdobja a nézőszámot, plusz megspórolják a kópiák és a szállítás költségeit. (via yahoonews)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?