Pilóták is szerepet kapnak a robotfajok mellett

2008.05.01. 22:24
  • Transformers 2-höz a színészek közül Shia LeBeouf mellett Teresa Palmer szerződött le a comics2film szerint és a Superbadben megismert Jonah Hill. A Paramount Pictures és Michael Bay rendező az amerikai légierőnél keres a filmhez statisztákat. Az alakváltó robotfajok küzdelmének forgatása június 2-án indul philadelphiai helyszíneken. 2009. június 26-án kerül amerikai mozikba.
  • Jirí Menzelt Győrben látta vendégül a Mediawave társprogramjaként tartott 1968 – Fordulópont? nemzetközi konferencia. Miközben a rendező arról beszélt, a művészetben óriási erők szabadultak fel a Prágai tavasz alatt, azt is elmondta, hogy a cseh mozik bevételének 33 százalékát ma a hazai filmek adják. (via mediawave.hu)
  • Hugh Jackman gyerekét, a nyolc éves Oscart egy paparazzo segített megtalálni, miután eltűnt a malibui parton. Mikor a színész kétségbeesetten futva kereste, egy paparazzo futott elő a rejtekhelyéről, és mutatta meg, merre tűnt el. (via 9wsyr) A Deception című thrillere egyébként most hétvégén bukott meg az amerikai pénztáraknál: 2,2 millió dollárt hozott csak 2000 moziban. A tízes lista utolsó helyezettje lett, ami azért is érthetetlen, mert a film középpontjában egy misztikus szexklub áll.