Gyorshírek: Kényszerpihenőn a Transformers 2 főszereplője

2008.07.28. 10:10
  • Javában tart a Transformers 2 forgatása, de a főszereplőt, Shia La Boeuföt vasárnap egy karambol után letartóztatták ittas vezetésért. A színészt, aki ifjabb Indyt is játszotta, nem sokkal később kiengedték, viszont a keze és a térde is megsérült a balesetben. „A kezét megműtötték, és egy hónapon belül újra dolgozni fog” – adott ki óvatos közleményt a sajtósa, de arról egyelőre nincs hír, hogyan változik emiatt a Transformers forgatása. (via AP)

  • Nem sokkal azelőtt, hogy befejezték volna az Ong Bak Cannes-ban is beharangozott folytatását, eltűnt a főszereplő, aki a második részt már rendezőként is jegyzi. A thaiföldi harcművész a szülei szerint elvonult meditálni a dzsungelbe, mivel a forgatás alatt sok stressz érte. Tony Jaa már három éve dolgozott a filmen, és június óta színét sem látták. „Úgy szeretem, mintha a fiam volna” – nyilatkozta róla a stúdiófőnök, majd a pletykák eloszlatására hozzátette. – Garantálom, hogy nem történt sikkasztás.” Tony Jaa a filmekben kemény fickónak tűnik, de most nagyon szurkolunk, hogy ne az derüljön ki, hogy A: megette a dzsungeleben egy fekete párduc. B: tényleg van valami kavarás a pénzzel, ami csak azért gyanús, mert Luc Besson két éve azt állította nekünk, hogy az első Ong Bakkal átvágták. (via Variety)
  • Több mint 63 kilónyi műhájt pakoltak fel Meg Ryanre egy filmszerep kedvéért, a színésznő átalakítása napi három órát vett igénybe. A My Mom's Hot Boyfriend című vígjátékban Meg Ryan egy elhízott anyukát játszik, aki lefogy, majd felszedi Antonio Banderast. Az erőfeszítések viszont nem hoztak nagy eredményt, a filmet Amerikában csak dvd-n hozták ki. (via The Daily Mail)