Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kate Winslet és Leonardo Di Caprio együtt gályázik az Oscarért

2008.09.11. 11:09
  • Most díjesélyes az ötször Oscarra jelölt Kate Winslet, és a háromszor jelölt Leonardo DiCaprio - áll közös filmjük, a Revolutionary Road magyar forgalmazójának, a UIP-DunaFilmnek közleményében. A film, amit Winslet Oscar-díjas férje, Sam Mendes rendezett egy fiatal házaspár küzdelméről szól az ötvenes évek Amerikájában. Két gyereküket nevelő elővárosi polgárokként boldogtalanok, és elhatározzák, hogy Franciaországba költöznek. Amerikában december 26-án mutatják be a mozit, amiről eddig főleg amiatt cikkeztek, hogy furcsa, hogy a férj dirigálta a szerelmesjelenetet.
  • Horváth Lili 35 percesre tervezett Napszúrás című diplomafilmje a krétakörösként ismert Péterfy Borival a főszerepben leforgott. A filmben, ami címét a Trabant együttes egyik számáról kapta, Péterfy egy 40-es nevelőnőt alakít. A 17 éves intézetis lányanyát, akit felkarol pedig a színművészetis Törőcsik Franciska játssza. Kisfilmhez képest szokatlanul nagy költségvetésből készült: a gyártó Popfilm a német Detailfilmmel koprodukcióban 28 milliót szedett rá össze, így 35 milliméterre forgattak. A Robert Bosch Stiftung ezévi pályázatán nyerte el a legjobb kisjátékfilm tervnek járó támogatást (12 millió forintot). 1,6 millióval járult hozzá a Duna TV, 2,5 millióval az SZFE és 5 millióval az MMKA. (via filmhu)
     
  • Tom Cruise honlapot indított saját maga tiszteletére abból az alkalomból, hogy 25 éve alakította első filmszerepét a Kockázatos üzletben (Risky Business). "Nektek hoztam létre ezt a honlapot. Szeretném megköszönni, hogy elkísértetek ezen a csodálatos utazáson, és remélem, a jövőben is velem tartotok" - írja a színész.