Gyorshírek: Csak Nicolas Cage akar Szellemlovas 2-t

2008.09.12. 09:53
  • Jon Favreau a The Dark Knight mintájára IMAX-kamerákkal is forgatna jeleneteket a Vasember 2-höz, és elkészítené a film 3d-verzióját is. A rendező az első rész dvd-megjelenésének sajtótájékoztatóján beszélt a terveiről, és megerősítette a hírt: a folytatásban nagyobb szerep jut Terrence Howardnak, aki az eredeti képregényben a szürke Vasember-páncéllal csinált szuperhőskarriert, War Machine néven. A Vasember 2 2010-ben kerül a mozikba. (via collider.com)
  • George Clooney ismét politikai témához nyúl, Ewan McGregorral együtt szerepelnek majd egy iraki háborús filmben, a The Men Who Stare at Goats-ban. A forgatókönyv a Guardian egyik tudósítójának könyvéből készül, a rendező pedig Grant Heslov lesz, akivel George Clooney közösen alapította a Smoke House produkciós céget. A sztori elég rendhagyó: a haditudósító (Ewan McGregor) és a szeptember 11. után újra aktivált exügynök (George Clooney) kapcsolatba kerül egy titkos katonai alakulattal, amit az amerikai hadsereg látnokokból és egyéb paraképességekkel rendelkező katonákból szervezett. (via yahoonews)
  • Eva Mendes szerint a 2009-re beharangozott Szellemlovas 2-t Nicolas Cage-en kívül senki sem akarja igazán megcsinálni. "Nem hiszem, hogy szükséges lenne a második rész - nyilatkozta a színésznő az MTV-nek - A Szellemlovas jó tapasztalatszerzés volt. Vicces volt a forgatás, de ennek már vége." Eva Mendes azért hozzátette: Nicolas Cage-el bármit szívesen leforgatna. (via cinemablend)