Judit
2 °C
7 °C

Gyorshírek: Csak Nicolas Cage akar Szellemlovas 2-t

2008.09.12. 09:53
  • Jon Favreau a The Dark Knight mintájára IMAX-kamerákkal is forgatna jeleneteket a Vasember 2-höz, és elkészítené a film 3d-verzióját is. A rendező az első rész dvd-megjelenésének sajtótájékoztatóján beszélt a terveiről, és megerősítette a hírt: a folytatásban nagyobb szerep jut Terrence Howardnak, aki az eredeti képregényben a szürke Vasember-páncéllal csinált szuperhőskarriert, War Machine néven. A Vasember 2 2010-ben kerül a mozikba. (via collider.com)
  • George Clooney ismét politikai témához nyúl, Ewan McGregorral együtt szerepelnek majd egy iraki háborús filmben, a The Men Who Stare at Goats-ban. A forgatókönyv a Guardian egyik tudósítójának könyvéből készül, a rendező pedig Grant Heslov lesz, akivel George Clooney közösen alapította a Smoke House produkciós céget. A sztori elég rendhagyó: a haditudósító (Ewan McGregor) és a szeptember 11. után újra aktivált exügynök (George Clooney) kapcsolatba kerül egy titkos katonai alakulattal, amit az amerikai hadsereg látnokokból és egyéb paraképességekkel rendelkező katonákból szervezett. (via yahoonews)
  • Eva Mendes szerint a 2009-re beharangozott Szellemlovas 2-t Nicolas Cage-en kívül senki sem akarja igazán megcsinálni. "Nem hiszem, hogy szükséges lenne a második rész - nyilatkozta a színésznő az MTV-nek - A Szellemlovas jó tapasztalatszerzés volt. Vicces volt a forgatás, de ennek már vége." Eva Mendes azért hozzátette: Nicolas Cage-el bármit szívesen leforgatna. (via cinemablend)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?