Szokatlan jelenlét a Para díszbemutatóján

2008.10.15. 14:15

"Bánsági Ildikónak hihetetlen jó segge van még mindig - mondta egy kollegám az ezotériában mániákusan hívő baráti társaságról szóló film, a Para díszbemutatóján kedd este a Corvin moziban. - A combja is igen vékony ebben a feszes nadrágban." Ezt az egy filmközeli véleményt tudtuk csak feljegyezni, mert érdemben a filmről senki nem nyilatkozott nekünk. A jelenlévők közül többen gratuláltak Fazakas Péter rendezőnek és a film többi alkotójának, de kérdésünkre maximum pontozták a filmet: 5-7 pont közöttit adtak a 10-ből az "izgalmas vígjátéknak" . 

Halász Judit és Bánsági Ildikónak a Corvinban - Klikk a többi vendégre!

Jó volt a Bortársaság bora és szokatlan a vendégsereg összetétele: itt egyszerre volt jelen a tv2-s sztárok csoportja (mint Ganxsta Zolee) és a politika színtér több képviselője. Utóbbiak közül a film producerén, Baráth Péteren kívül Pető Iván és a kormányszóvivő Daróczi Dávid is részt vett a partin. A Batiz Andrással kollegizáló Daróczi ezúttal nem Vámosi Vikivel, hanem a szintén vörös hajú, D-listás celebrity csajjal, Orosz Barbarával érkezett.

Ott volt a hasonló című és szintén rendőrökkel indító film, a fél éve debütált Pánik rendezője, Till Attila a terhes feleségével meg a film dramaturgjával, Szászi Zsuzsival. Friderikusz unott arccal érkezett, Geszti Péter meg a feleségével. Az elsőfilmes Fazakas reklámfilmes kollégái közül Bisztray Sándort fedeztük fel és Herendi Gábort, aki szintén reklámfilmesként kezdte. És természetesen az összes szereplő megjelent az emeleten tartott fogadáson, köztük Halász Judit, Csuja Imre, Szervét Tibor és Für Anikó.