Miért fontos Szily Lacinak a halszex?

2009.01.30. 17:36

Kollégánk, Szily Laci filmje jó, ami kurva nagy szerencse, mert különben kínosan el kellene hallgatni az Etetés című kisfilmet. De szerencsénkre egy önleleplezés a film a furcsa, pikkelyes fantáziájú Szily Lászlóról, a halszex Rocco Siffredijéről. Ha érdekli, milyen a publicista, amikor a víz partján sztorizik, akkor nézzen bele az előzetesbe, hogy holnap este az indexen megnézze a teljes kisfilmet.

Az Etetés című könyv tényleg remek olvasmány volt, de hát ki tudja, mit hoz ki belőle az Eszkimó asszony fázik, a Rock térítő rendezője, Xantus János. Mivel kedves kollégánk a sajtóvetítésen nem lehetett jelen, ezért a bemutató előtti 20 percben elkísértük a rendezőt a gépházba, mert az operatőrje kidőlésével neki kellett ellenőríznie, hogy minden működik-e. Az Etetés középpontjában egy horgász és egy sztriptíztáncosnő különös, selyembugyira fókuszáló története áll. A csajnak (Fóti Zsófi) gyönyörű hosszú lába van, péniszirígységre okot adó orra, egy selyembugyija és egy fekete latexkabátja. Mindenét ellopták, így fut össze a sráccal (Bánki Gergő), aki előbb abuzál egy balint, mint egy nőt. A srácnak egy célja van, azt nem mondanám most el.

A rendezőtől megtudtuk, hogy az Etetésből dolgozott, 90 százalékban azokat a szövegeket használta fel, de tök más sorrendben. A 26 perces filmen végig nevettek, így még kínosabbá válik ez a beszámoló, így most a film bakijait mutatjuk meg a kedves olvasóknak: