A trill ikreknek is bejött az új Star Trek

2009.05.09. 18:00

Az AXN és az SFportal is a két mozifanatikus lánnyal, Csillával és Ritával reklámozta be a csütörtök hajnali vetítéssel egybekötött Star Trek találkozót. Az esemény fő témái a Star Trek képregények, a sorozat alapjait meghatározó tolerancia, és a külföldi Trekkie-klubok voltak, meg a S.P.O.C.K. nevű szintipop zenekar. Az éjfélkor kezdődő feliratos Star Trekre, és a 0:15-kor startoló szinkronos verzióra kábé 400 rajongó vett jegyet, csak az első három sorban hagytak üres székeket.

A tombolahúzás fénypontja: Csilla és Rita
A tombolahúzás fénypontja: Csilla és Rita

"Nagyon tetszett az új Star Trek, az eddigi legjobb mozifilm - mondta Csilla, aki a Mozifanatikusok Éjszakája előtt is tudományos tisztnek öltözött be. - Pörgős volt, egy pillanatig sem unatkoztam, és a téridő-váltások még komplexebbé tették a sztorit. Igaz, voltak benne az eredeti sorozattól eltérő momentumok, például Spock érzelgős jelenete Uhurával, de ez a nem trekker nézőknek kellett. Nagyon klassz volt, és még a zenéje is ott van."

Készül a trilltetkó
Készül a trilltetkó

"Fantasztikus az új film, alig várom, hogy újra és újra megnézzem! - mondta Rita, a trill testvérpár másik tgaja - A történet izgalmas és vicces, és tökéletesek a karakterek is. Erre a filmre Gene Roddenberry is büszke lenne!"