Gyorshírek: Spielberg fejében már összeállt az E.T. 2

2009.05.15. 11:20 Módosítva: 2009.05.15. 13:42

Steven Spielberg és Drew Barrymore 27 évvel az E.T. után szívesen leforgatnák a folytatást, írja a National Enquirer. A lapnak nyilatkozó forrás szerint a két hollywoodi sztár már összeült megtervezni a következő részt, amiben a 82-es filmben még hatéves Gertie már felnőttként találkozik újra a kis űrlénnyel: "Steven és Drew saját gyerekükként gondolnak erre a történetre. Nem szeretnének semmit elrontani, és a részleteket szigorúan titokban tartják. Spielberg fejében már ott az újabb hihetetlen sztori, amiben visszahozza E.T.-t a Földre." (via starpulse.com)

Újra talákozhatnak
Újra talákozhatnak

Monica Bellucci megint boszorkány lesz

Monica Bellucci is csatlakozott a The Sorcerer's Apprentice szereplőgárdájához. Ő lesz Veronica, a boszorkány, aki a főszereplő varázsló, Nicolas Cage nagy szerelme. Ha a színésznő megint olyan gyönyörű lesz, mint a Grimmben, jól fognak mutatni együtt, mert Cage egy vicces máguskalapot hordó csöves a 2010. július 16-án mozikba kerülő filmben. (via Variety)

A csöves varázsló és a boszorkány
A csöves varázsló és a boszorkány

Két Mr. Hyde-mozifilm is készül

Keanu Reeves a Universal stúdióval karöltve vinné filmre az eredeti Dr. Jekyll-történetet, Robert Lewis Stevenson 1886-os Dr Jekyll és Mr Hyde különös esete című regénye alapján. Ha itt is olyan hűen követi a könyvet, mint Coppola a Drakulában, akkor a színész simán jóvá teheti az Amikor megállt a Földdel elkövetett bűneit. A másik Dr. Jekyll-mozifilmet a Mocskos zsaru rendezője, Abel Ferrara készíti Forest Whitakerrel és 50 Centtel a főszerepben. Ők már idén nyáron elkezdik a forgatást. (via starpulse.com)