Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

3D-s lesz Harry Potter és a Titánok harca

2010.01.27. 11:16 Módosítva: 2010-01-28 10:40:54
  • A Warner stúdió fejesei megirigyelték az Avatar sikerét, és kiadták a parancsot: 3D-s verzióba kell átkonvertálni az idei év két legnagyobb kasszasiker-várományosát, a Titánok harcát és a Harry Potter és a Halál ereklyéi első felvonását. A görög mondák szörnyeit mészároló Sam Worthingtont április 1-től, a látássérült bűvészinast novembertől láthatjuk 3D-ben a hazai mozikban. (via movieweb)
  • A Terminátor 4 és az Avatar felkapott sztárja, Sam Worthington esélyes a Dracula: Year Zero főszerepére is. A film a karóba húzó havasalföldi vajda, Vlad Tepes vámpírrá válását dolgozza fel, a Universal stúdió 100 milliót szánna rá. A forgatókönyvet Matt Sazama és Burk Sharpless írták, a rendező a Hollót és a Dark Cityt is jegyző Alex Proyas lenne. (via shocktillyoudrop)
  • Térhatású lesz a harmadik Szörnyecskék mozifilm is. Mióta egyre több hír szivárog ki a Columbiánál készülő Szellemirtók 3-ról, a Warner sem akar kimaradni a régi klasszikusok feltámasztásából. Nem akarják átkonvertálni az első részt 3d-be, inkább egyből térhatású remake-et készítenek, új szereplőkkel. Sajnos a 84-es Szörnyecskék rendezőjét, Joe Dantét még nem kereste meg hivatalosan a stúdió a harmadik résszel. (via shocktillyoudrop)
zz28e31c04