Sigourney Weaverből vámpírkirálynő lesz

2010.03.17. 11:58
  • Sigourney Weaver lesz Ciccerus, a fővámpír a Vamps című horrorvígjátékban, amit április végén kezdenek forgatni. A 2011-re ígért filmben két fiatal New York-i nő, Alicia Silverstone és Krysten Ritter lesznek éjszakai vérszívók. A nagyvárosi vámpírsztorit Amy Heckerling írta és rendezte, akinek korábban olyan filmjei voltak, mint a Nicsak, ki beszél? és az Európai vakáció. (via movieweb)
  • Mickey Rourke helyett Ron Perlman lett Conan apja az izomhegy barbár 2011-re beharangozott új kalandjában. A forgatás hétfőn kezdődött Bulgáriában, a szófiai Nu Bojana stúdióban. A stáb Perlmanon kívül még egy új taggal bővült: Robert Rodriguez barátnője, Rosie McGowan gonosz boszorkányt alakít. Korábban már írtunk a többi főszereplőről: Conan a honolului Baywatch-sztár, Jason Momoa lesz, a film főgonoszát, Khalar Singh hadurat az Avatar Quaritch ezredese, Stephen Lang játssza, Rachel Nichols pedig Conan segítője, egy bosszúszomjas papnő lesz. (dailystar.co.uk & movieweb)
  • Brutálisan jónak ígérkezik Antal Nimród Predátora: a hétvégén kijött egy Robert Rodriguez-interjú, amibe eddig nem látott jeleneteket is bevágtak a filmből, például azt, amikor a 11 kilót hízott Adrien Brodyn hat Predátor-ágyú célzófénye virít. A sztori az első rész forgatókönyvét követi: a láthatatlan Ragadozók sorra felkoncolják az őserdőben kommandózó zsoldoscsapatat tagjait (Adrien Brody, Danny Trejo, Derek Mears, Alice Braga). A különbség annyi, hogy ez a dzsungel most a Predátorok bolygóján van, és egy helyi őrült remete (Laurence Fishbourne) segíti a csapatot. Premier: 2010. július 7. (via traileraddict)