Bruce Willis nyuggerkommandóval támad

2010.06.24. 10:49 Módosítva: 2010.06.24. 11:54
  • Itt az első trailer Bruce Willis új képregényfilmjéhez, a Redhez, amiben az 55 éves akciósztár egy öreg, kopasz, fénykorában Jack Bauernél is brutálisabb CIA-ügynököt játszik. A sztoriról röviden: a nyugdíjazott Moses ügynököt (ki más lenne, mint Bruci Willis?) a saját felettesei akarják eltenni láb alól, ezért újra összehívja a régi csapatát (Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich), és a nyuggerkommandó jól szétlövi a bérgyilkosnak állt ifjúságot. A film Warren Ellis azonos című, zseniálisan erőszakos kémsztorija alapján készült. A producer a Transformers-filmekkel milliomossá vált, extrém lelkes Lorenzo di Bonaventura, aki a Beverly Hills-i zsaru 4 mellett 35 másik filmbe akar pénzt tolni a következő néhány évben. (via movieweb)
  • Újrakezdődtek a Lionsgate stúdió és a csődbe jutott Metro-Goldwyn-Mayer stúdió közötti tárgyalások a két cég partnerkapcsolatáról vagy összevonásáról. Ahogy azt korábban is írtuk, az MGM rossz anyagi helyzete miatt bizonytalan időre leállt a duplarészes Hobbit és a 23. Bond-film forgatása is. A nagy múltú stúdió feltámadását egyébként az Alkonyattal befutott Summit Entertainmenttől és az új Star Trekkel kaszáló Spyglass Entertainmenttől várná az MGM vezetése, akik nyitottak bármilyen tárgyalásra. (via Variety)
  • A Toy Story 1-2 és a Verdák atyja, John Lasseter visszatér: hivatalosan is ő lett a 2011-re ígért Verdák 2. társrendezője az újonc Brad Lewis mellett. Lasseter korábban olyan Pixar-klasszikusokat írt és rendezett, mint az Egy bogár élete, a Verdák, a Toy Story 1-2, és ő írta a rekordbevétellel nyitó Toy Story 3 sztoriját is. Jelenleg a Pixar vezető kreatívja, "chief creative officier" beosztásban. (via movieweb)