A tetovált lány lehet Holmes új barátnője

2010.09.13. 13:35
  • A 60 millió dollárból forgatott A kaptár - Túlvilág 3D 73,2 milliós összbevétele után Milla Jovovich, és a filmet rendező férje, Paul W. S. Anderson már a Resident Evil 5-öt tervezgetik, a rajongóikkal közösen a Twitteren. "Ez lesz az első olyan mozifilm, aminek a sztorijához megkérdezzük a fanoktól, mit akarnak a folytatásban, melyik karakterre lennének jobban kíváncsiak" - idézi a lelkes színésznőt a Vulture, de ennél konkrétabb infók még nincsenek. A házaspár egyébként jelenleg a Három testőr 3D-változatára készül, a 34 éves színésznő legutóbb szintén a Twitter-oldalára töltötte fel a ruhapróbán készült képeit. (via movieweb)
  • Noomi Rapace, a svéd Tetovált lány-mozi főszereplője is leszerződött a Sherlock Holmes 2-be Robert Downey Jr. és Jude Law mellé. A Hollywood Reporter belsős infói szerint egy francia cigánylányt alakít majd, de hogy melyik viktoriánus hőssel kezd ki, egyelőre nem tudni. Az új részben megismerhetjük majd Holmes bátyját, Mycroftot, és állítólag Brad Pitt lesz a nyomozó legendás ellenfele, Moriarty professzor, akit az első részben csak egy villanásra láthattunk a hintójában. A Sherlock Holmes 2-t 2011. december 16-ától láthatjuk a mozikban. (via movieweb)
  • Az őrült karácsonyi filmek műfajában eddig az amerikaiak voltak a vezető nagyhatalom, most viszont a finnek is kezdenek felzárkózni: a Rare Exports: A Christmas Tale-ben egy csapat vadász megtalálja a hegyekbe börtönzött Mikulást, akit utána puskával kergetnek. A rendező, Jalmari Helander a saját, 2003-as kisfilmjéből forgatott moziverziót, ami az augusztusi locarnói filmfesztivál óta 7,3 ponton áll az IMDb-n. Alant a trailer, finnországi premier 2010. december 3-án. (via io9.com)