Újabb szuperhőst talált a Warner

2011.02.08. 13:03
  • Paul Haggis a New Yorkerben mesélt arról, miért ugrott ki a szcientológiai egyházból 34 év után. Érdemes elolvasni a cikket, Josh Brolin is felidéz benne érdekes dolgokat.
  • A soron következő Superman-film (Man of Steel) főgonosza egy URSA nevű nő lesz, akit az első két klasszikus epizódból már ismerhetünk (ő volt Zod tábornok egyik segédje). A szerepre Alice Eve, Diane Kruger és Rosamund Pike is esélyes.
  • Meg nem erősített pletykék szerint Chris Nolan új Batman-filmjének stábja Michigan államban keres megfelelő helyszínt a film egyes jeleneteihez, mégpedig azokhoz, melyek Robin búvóhelyén játszódnának. A hír azért érdekes, mert Nolan eddig azt hajtogatta, hogy míg ő rendezi a Batman-filmeket, Robin nem szerepel majd bennük.
  • Úgy tűnik, Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal) lesz Nick Fury segédje az Avengers című képregényfilmben, amit Joss Whedon ír és rendez. Smulders mellett Scarlett Johansson (Black Widow), Robert Downey Jr. (Iron Man), Jeremy Renner (Hawkeye), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk) és Chris Hemsworth (Thor) is szerepelni a 2012 május 4-én bemutatásra kerülő szuperprodukcióban.
  • Március 21-én kezdik a Hobbit forgatását Új-Zélandon. Peter Jackson 500 millió dolláros büdzsé felett rendelkezik, ebből kell valahogy összehozni a kétrészes produkciót.
  • Március 23-ról május 6-ra halasztották a Mel Gibson és Jodie Foster főszereplésével készült The Beaver című film premierjét. Az előzetes alapján nemigen kellene forszírozni a bemutatót.
  • A Warner Bros. Harker címen vág bele egy új Drakula-projektbe, ami a vámpír után nyomozó detektívről szólna. A filmet a stúdió a Deadline Hollywood szerint egy jövőbeli franchise első darabjának szánja.
  • Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban) rendezheti a James Cameron producerkedése mellett készülő Fantasztikus utazás-remake-t, amit természetesen 3D-ben forgatnak majd. Az emberi testbe fecskendezett miniatűr tengeralattjáróról szóló történet eredetijében Raquel Welch is szerepelt.