2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Schwarzenegger egy időre mégis visszavonul

2011.05.20. 10:09

Két napja írtuk meg a Hollywood Reporter nyomán, hogy a közelmúltban kirobbant botrány (Schwarzenegger bevalott egy balkézről született gyereket a feleségének) nem érdekli a producereket és az egykori színészből lett kormányzó (majd ismét színész) új tévésorozatának és akciófilmjének is zökkenőmentesen folynak az előkészületei.

A producerek optimista nyilatkozataival ellentétben a színészt megviselhette a botrány, mert a Variety szerint értesítette ügynökségét, a CAA-t, hogy addig, míg magánéleti problémáit nem rendezi, a jelenleg folyamatban lévő projektekkel, azaz a Cry Macho című akciófilmmel, a The Governator című animációs sorozattal és a Terminator-franchise feltámasztásával nem kíván foglalkozni. Arról nem szól a nyilatkozat, mikorra tervezi a visszatérést a színész.

A Cry Macho munkálatai nyáron kezdődte volna el, Schwarzenegger tízmillió dollárt és 25 százalékos részesedést kapott volna a film bevételéből, amiben egy idős lovászt alakít, akinek a főnöke fiát kell visszaszereznie mexikói maffiózóktól. A film producere a Variety-nek azt nyilatkozta, az exkormányzó nyilatkozata magáért beszél, ő nemigen tud ehhez hozzátenni semmit.

A Terminator 5 előkészítésén dolgozó produceri iroda nem kívánt nyilatkozni az ügyben, a The Governatort készítő cégek (A Squared Entertainment, POW, Stan Lee Comics és Archie Comics) közös álláspontja az, hogy az animációs sorozat munkálatait leállítják, és megvárják, hogy Schwarzenegger ismét munkára jelentkezzen.