Kemény és sötét Hófehérke jön

2011.07.24. 12:42

A társadalomtudósok még nem állapították meg, miért készül egyszerre több Hófehérke-adaptáció, de az biztos, hogy az egyik legizgalmasabbat futtatták kicsit most a Comic Conon.

Az Oscar-díjas és csodálatos Charlize Theron a gonosz mostoha, a tiwilightos Kirsten Stewart kardos-pajzsos Hófehérke, a Thorban egyáltalán nem meggyőző Chris Hemsworth-nek szomorkás vadászként kell megölnie Hófehérkét, Sam Claflin pedig hercegként látható az Universal által bemutatott első fotókon.

A forgatást csak auguztusban kezdik, de már most sikerült óriási várakozást kialakítaniuk. A reklámvilágból a filmezésbe átevickélő rendezőtől, Rupert Sanderstől máris sokat várnak a Comic Con-os bemutatkozója után.

Az Alice Csodaországban két producere, Joe Roth és Palek Patel elmondták, ahhoz, hogy nagy pénzt lehessen leakasztani, ahhoz olyan nagy ötlet kell, amit mindenki ismer az egész világon. A Johnny Depp főszereplésével és Tim Burton rendezésében megvalósult Alice Csodaországban hozott egymilliárd dollárt, talán sejtik, miről beszélnek. A Hófehérke tényleg a közös tudás része, az új koncepció pedig van elég merész, hogy olyan új Hófehérkével álljanak elő, ami egyszerre sok generáció számára lehet izgalmas.

Egyszerre két Hófehérke szállt versenybe: a Relativityé márciusban kerül mozikba, a Universalé júniusban, de a producerek megnyugtattak mindenkit, hogy ez egy keményebb vállalkozás lesz.