Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kemény és sötét Hófehérke jön

2011.07.24. 12:42

A társadalomtudósok még nem állapították meg, miért készül egyszerre több Hófehérke-adaptáció, de az biztos, hogy az egyik legizgalmasabbat futtatták kicsit most a Comic Conon.

Az Oscar-díjas és csodálatos Charlize Theron a gonosz mostoha, a tiwilightos Kirsten Stewart kardos-pajzsos Hófehérke, a Thorban egyáltalán nem meggyőző Chris Hemsworth-nek szomorkás vadászként kell megölnie Hófehérkét, Sam Claflin pedig hercegként látható az Universal által bemutatott első fotókon.

A forgatást csak auguztusban kezdik, de már most sikerült óriási várakozást kialakítaniuk. A reklámvilágból a filmezésbe átevickélő rendezőtől, Rupert Sanderstől máris sokat várnak a Comic Con-os bemutatkozója után.

Az Alice Csodaországban két producere, Joe Roth és Palek Patel elmondták, ahhoz, hogy nagy pénzt lehessen leakasztani, ahhoz olyan nagy ötlet kell, amit mindenki ismer az egész világon. A Johnny Depp főszereplésével és Tim Burton rendezésében megvalósult Alice Csodaországban hozott egymilliárd dollárt, talán sejtik, miről beszélnek. A Hófehérke tényleg a közös tudás része, az új koncepció pedig van elég merész, hogy olyan új Hófehérkével álljanak elő, ami egyszerre sok generáció számára lehet izgalmas.

Egyszerre két Hófehérke szállt versenybe: a Relativityé márciusban kerül mozikba, a Universalé júniusban, de a producerek megnyugtattak mindenkit, hogy ez egy keményebb vállalkozás lesz.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!