Értékelje az S.O.S. Love!-előzetest!

2011.10.04. 13:23

Egy napja készült el a december 15-én, 3d-sen mozikba kerülő S.O.S. Love! című film 2d előzetese. "Már kapom a magamét, és voltak pozitív visszajelzések is, de kíváncsian várom a további véleményeket" - mondta az Indexnek Sas Tamás az S.O.S. Szerelem angol nyelvű folytatásának előzeteséről.

Az új filmben az első részben megismert társkereső ügynökség munkatársai (Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Hujber Ferenc) keverednek fura kalandokba: egy gazdag orosz bízza meg őket, hogy egy hollywoodi sorozatsztárt (C. J. Thomason) csábítsanak el a lányának (Christine Kelly).

A rendező szerint tök jópofa a történet, és a trailert az amerikai előzetesek mintájára készítették. A műfaj követelményének megfelelően sok dolgot kevertek bele: minél több szereplőt és helyszínt. A véleményeket ide várjuk.

December 15-én mutatják be:

A hat hete leforgatott film 3d-sen kerül a mozikba december 15-én, de ebben a hónapban még 2d-előzetessel futtatják. A film utófinanszírozásra a filmalapnál pályáznak, a rendező reménykedik a pozitív elbírálásban: "külföldi forrással dolgoztunk, angol nyelven, nemzetközi sztárokkal, ahogy Andrew Vajna is megfogalmazta a magyar film életben maradásának feltételeit". (További információk itt.)