Schwarzenegger bevállat egy újabb filmet

2012.05.08. 10:59

"I'm Back" - üvöltötte a 64 éves gyúrógép kormányzó az Expendables 2 pár napja megjelent új trailerében, és tényleg nem hazudott: a Last Stand, az Unknown Soldier és a Stallonével közös The Tomb után a Ten című akciófilmen is szerepet vállalt. A sztori, amit a Die Hard 5 forgatókönyvírója, Skips Woods jegyez, elsőre Agatha Christie Tíz kicsi négerének B-filmes vudu változatának tűnik. A DEA-kommandó (az amerikai rendőrség drogellenes osztaga) tíz tagja a nagy lóvé reményében úgy dönt, rajtaütnek egy drogkartell raktárépületén, lemészárolnak minden maffiózót és meglépnek a milliókkal. Az akció sikerül, de ugyanúgy ahogy Agatha Christie tíz gyilkosát, a tíz korrupt zsarut is elkezdi egyenként levadászni valami titokzatos erő. A rendező a S.W.A.T. - Különleges kommandó és a kiképzés forgatókönyvírója, David Ayer lesz.

Schwarzeneggert az Expendables 2 után egy másik, Stallonéval közösen forgatott akciófilmben, a The Tomb című börtönmoziban is láthatjuk. Ennek a sztorija egy Szökés-átirat: a két vhs-ikont bevarrják a világ legbiztonságosabbnak hitt börtönébe, ami egy hatalmas hajó az óceán közepén, ahonnan lehetetlen megszökni. Természetesen nekik sikerülni fog. Schwarzenegger a Last Standben Ray Owens seriffet alakítja majd, aki az elhagyott mexikói határvidék egyetlen veterán igazságosztója, és pechjére egy tapasztalatlan rendőri gárdával kell megakadályoznia egy rettegett drogkartell vezérének szökését.

A 2013-ra ígért Unknown Soldier korábban Black Sands munkacímen futott, ebben egy korrupt fegyvermágnás felbosszantja Schwarzeneggert, így sokadjára is egyszemélyes irtóhadjáratba kezd. A csavar a sztoriban az, hogy kedvenc akcióhősünk állítólag nem szimpla katonát, hanem egy géppuskás angyalt alakít a filmben, ami így máris a Kommandó és a Hellblazer képregények izgalmas keverékének tűnik.(via Deadline)