Kurt Russell kiszállt az új Tarantino-filmből

2012.05.10. 17:00 Módosítva: 2012.05.10. 17:00

Az egykori Wyatt Earp, azaz Kurt Russell állítólag nem sok klasszikus western-elemet talált Quentin Tarantino Django Unchained című filmjében, ezért úgy döntött kiszáll a produkcióból, annak ellenére, hogy korábban jól együtt tudott dolgozni a remake-gyáros rendezővel a Halálbiztosban. A 61 éves színész eredetileg Ace Woodyt alakította volna, aki a film gonosz ültetvényesének (Leonardo DiCaprio) birtokán tanítja verekedni a rabszolgákat. Ez a szerep egyébként el van átkozva: Tarantino korábban Kevin Costnernek adta volna, de ő sem vállalta.

Russell mellett Sacha Baron Cohen is kiszállt az új Tarantino-filmből, bár a Diktátorral haknizó brit színész csak egy Scotty Harmony nevű hamiskártyást alakított volna, aki megveszi a címszereplő rabszolga feleségét, hogy kurvaként alkalmazza egy bárban. Djangót, a felszabadított rabszolgát egyébként Jamie Foxx alakítja, ő fogja egy német fejvadász (Christoph Waltz) segítségével kiszabadítani az asszonyt, és ő áll bosszút a népnyúzó déli rabszolgahajcsáron. (via cinemablend)

Új infó, hogy Russell helyére nem jön új színész, hanem a filmben egy másik intézőt alakító, főleg tévés szerepiról ismert Walton Goggins (Kemény zsaruk, A törvény embere, de szerepelt a Predators-ban is) veszi át a helyét, mert Tarantino kvázi egybegyúrja a két, eleve nagyon hasonló figurát.