James Cameron három új Avatart forgat

2012.06.27. 14:00
cameron

Sigourney Weaver, az Avatarban szimpatikus, szandálos hippitudóst alakító színésznő a hamarosan bemutatásra kerülő Political Animals című minisorozat sajtóturnéján nyilatkozta, hogy James Cameron hamarosan nekilát az Avatar folytattásainak, és ő úgy tudja, a három filmet egyszerre készítik majd. Weaver a szerepéről nem tudott nyilatkozni, csak annyit, hogy vele is számolnak, de azt nem tudja, hány folytatsban.

Cameron már korábban pedzegette, hogy egyidőben forgatná az Avatar folytatásait, de akkor még csak két részről volt szó, most meg már háromnál tartunk, és hol van még a nyár vége. A rendező azt is kilátásba helyezte, hogy soha más filmen nem akar dolgozni, csak az Avatarokon, amit most már meg is értünk, ha csak azt nézzük, hogy az első rész 4 éven ét készült, a következő pár évben tuti nem ér rá mással foglalkozni. A folytatások egyike a Pandora óceánjainak világát mutatja be, a másik kettőrél még ennyit sem tudni - de hogy 3D-ben forognak, az tuti. (Via Filmschoolrejects)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla