Összeáll a két Terminátor

2012.07.24. 08:52

Már írtunk arról, hogy Arnold Schwarzenegger szerepel a The Ten című akciófilmben, most kiderült, hogy partnere az Avatárból és A titánok harcából ismert Sam Worthington lesz.

A 36 éves ausztrál színész és az osztrák származású, 65 éves exkormányzó egyaránt James Cameronnak köszönhetik karrierjüket: Schwarzi a Terminátor-mozikkal vált halhatatlanná, míg Worthington az Avatárral robbant be Hollywoodba. Worthington is alakított már terminátort: ő volt Marcus Wright a Terminátor: Megváltásban.

Schwarzenegger (bal szélen) és Worthington (b3) James Cameronnal 2009-ben, mikor a rendező csillagot kapott a hírességek sétányán Hollywoodban.
Schwarzenegger (bal szélen) és Worthington (b3) James Cameronnal 2009-ben, mikor a rendező csillagot kapott a hírességek sétányán Hollywoodban.
Fotó: Barry King

Azt egyelőre nem tudni, hogy egymás ellen vagy egymás oldalán mennek-e csatába a The Ten- akciófilmben, mindenesetre a mozi egy olyan drogkommandó-osztagról szól, amelynek korrupt tagjait egymás után levadássza valaki. A Tíz kicsi néger című Agatha Christie-regény akciófilmes újragondolását David Ayer (Nehéz idők, Az utca királyai) rendezi majd.

Schwarzenegger utoljára 9 éve, a Terminátor 3. idején kapott főszerepet, de az idei évvel kezdődően nagy visszatérést követhetünk: az augusztus végén mozikba érkező A feláldozhatók 2.-ben már fontos szerepe van, és a The Last Stand és a The Tomb című mozikat is leforgatta (mindkettő jövő évi premier). Worthington sem sokat unatkozott az utóbbi időben: idén láthattuk a Texas gyilkos földjén, a Borotvaélen és a Titánok haragja főszerepeiben is, és már dobozban van a Drift c. ausztrál szörfös akciófilmje is.

Feláldozhatók 2. trailer: