11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27. ÉLŐ
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Évente 2-3 Star Wars-filmet akar a Disney

2012.11.16. 14:38 Módosítva: 2012.11.16. 14:41
tumblr mdim6uYcvq1rk2xpdo1 500
Fotó: Facebook / Tumblr

Amikor a Disney megvásárolta Lucasfilmet, még úgy volt, hogy kétévente jönnek ki új Star Wars-filmekkel, a 7. epizóddal rögtön 2015-ben, így 2019-ig végre megismerhetjük a Skywalker/Solo-család további sorsát. Nemrég azonban maga George Lucas örököse, a Lucasfilm társelnöki székébe ültetett Indiana Jones-producer, Kathleen Kennedy nyilatkozott úgy az Entertainment Weeklynek, hogy a kétévente egy film-ütemterv helyett évente lesz két-három Lucasfilm-mozifilm a Marvel-szuperhőssztorik (Vasember, Amerika kapitány, Bosszúállók, stb.) pörgős, vicces és látványos stílusában. Ez persze nem feltétlenül jelent fősodorbeli Csillagok háborúja-mozikat: elvileg az új Clone Wars-rajzfilmek és Indiana Jones-folytatások is Lucasfilm-logóval készülnek majd.

A hírt természetesen azonnal átvette minden népszerű filmes blog a Kotakutól a Geektyrantig, ahol persze folyamatosan megy a találgatás arról, ki lesz a Star Wars-saga 7. részének rendezője. A feladatot korábban már Spielberg, Tarantino, J.J. Abrams és Matthew Vaughn is visszautasította, pletykaszinten viszont folyamatosan felmerül a veterán Pixar-agytröszt Brad Bird neve, aki Oscart nyert a L'ecsóval és a Hihetetlen családdal, dolgozott Simpson család-epizódokon és legutóbb a Mission: Impossible - Fantom protokollt is tisztességesen összerakta.

Marvel-vonalon pedig az Amerika kapitány rendezője Joe Johnston jelentkezett be, aki már tavaly is egy önálló Boba Fett-mozifilmről álmodozott. A rendező nagy előnye, hogy Birddel ellentétben ősrégi Lucasfilm-alkalmazott: ILM-es dizájnereként kezdte a karrierjét, dolgozott a Csillagok háborúján, a Birodalom visszavágon és a Jedi visszatéren is, rajzolt többek között Yodát, ewokokat, Millenium Falcont, X- és Y-szárnyú vadászgépeket, birodalmi lépegetőt, csillagrombolót és ő találta ki a közkedvelt csillagközi fejvadász, Boba Fett mandalori páncélját is. Emellett Kathleen Kennedyt is régóta ismeri: együtt forgatták a Jurassic Park 3-at és az Indy-filmeket (a Frigyláda speciális effektjeiért Oscar-díjat is kapott).

Bár a netet elképesztő mennyiségű napi Star Wars-humor árasztja el, nem tudtuk megállni, hogy ne tegyük be a fenti Deadpool-Boba Fett crossover mellett a lenti képregényt, ami egyszerre rúgja tökön a gyűlölt Baljós árnyakat és Lucas újraforgató-felújítós őrületét:

paulallor sw
Fotó: Facebook / Tumblr


  • Hírek
  • Bankszámla