Óriási hazai siker: magyar szálloda Európa legjobbjai között

2023.03.30. 06:59
A Zsidai Csoport tulajdonában lévő, a gasztronómiára nagy hangsúlyt fektető butikhotel, a Baltazár bekerült a National Geographic Traveller legjobb 50 európai hotelt felsorakoztató listájára. Budapest történelmi belvárosában, a világörökség részét képező Budai Várnegyedben található Baltazár 11 egyedileg berendezett szobával várja a vendégeket.

Központi elhelyezkedésű, mégis nyugodt világörökségi környéken, műemlék épületek, múzeumok által körülvéve működik a Baltazár Boutique Hotel: a smart luxus design butikhotel 11 egyedileg kialakított, laza, mégis luxusszobával és -lakosztállyal várja a vendégeket, immár az 50 legjobb európai szálloda egyikeként. 

Az elegáns vendégszobákban egyetlen részletet sem hagytak figyelmen kívül; a Baltazár közösségi tereinek eklektikus jellege mind a 11 szobában és lakosztályban tetten érhető. Minden egyes szoba sajátos bohém hangulatot áraszt, amely a színek, textúrák, művészeti alkotások és grafikai tervezés innovatív keverékét mutatja be. A vendégszobák mindegyike eredeti vintage és modern bútorokkal van berendezve, a fürdőszobák süttői mészkőből készültek, amelyeket a legmagasabb szintű kényelem és technológia egészít ki.

Az egyedi és hangulatos design, a barátságos személyzet, a központi elhelyezkedés és a személyes, kiváló kiszolgálás a Baltazárt Európa egyik legjobb szállodájává teszi.

Faszenes grill

A Zsidai Csoport tulajdonában lévő Baltazárban nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiára. A földszinten található a helyiek által kedvelt vibráló étterem és bár, ahol faszenes grillen készülnek a fogások. Gourmet street food, komoly húsok, remek vegetáriánus választék várja a betérőket: egyszerű, mégis kreatív ételek, amelyek meghatározzák a Baltazár Michelin Guide által ajánlott konyháját.

Tavasztól őszig romantikus macskaköves terasz teszi a Baltazárt emlékezetessé az itt megszálló vendégek számára.  • Hírek
  • Hírek