Rózsaszínű, édes, húsos, mártásos – végigettük a Lupa Beach éttermeit

Ha strand, akkor sajtos-tejfölös lángos, meg rántott hekk kovászos uborkával. Már ha megéhezünk. Ez a sztenderd – vagy ez volt, s persze már évek óta nem az.

A vízparti vendéglátás sokat változott az elmúlt években. A hagyományos ételek mellett szélesebb a kínálat: a kézműves hamburgerektől kezdve a nemzetközi konyha különlegességein keresztül egészen a fine dining fogásokig. A teljesség igénye nélkül, persze.

Lenzsér Olivér belekóstolt a Lupa Beach hangulatába, bejárta a baldachinos környezetben sütkérező étkezdéket.

Kóstolt

  • bivalymozzarellát,
  • paradicsomos spagettit,
  • többféle hamburgert,
  • unicorn shake-et.

Meglepő végeredménnyel.

Ez a támogatott szerkesztőségi tartalom a Lupa Beach közreműködésével jött létre.