Rózsaszínű, édes, húsos, mártásos – végigettük a Lupa Beach éttermeit
Ha strand, akkor sajtos-tejfölös lángos, meg rántott hekk kovászos uborkával. Már ha megéhezünk. Ez a sztenderd – vagy ez volt, s persze már évek óta nem az.
A vízparti vendéglátás sokat változott az elmúlt években. A hagyományos ételek mellett szélesebb a kínálat: a kézműves hamburgerektől kezdve a nemzetközi konyha különlegességein keresztül egészen a fine dining fogásokig. A teljesség igénye nélkül, persze.
Lenzsér Olivér belekóstolt a Lupa Beach hangulatába, bejárta a baldachinos környezetben sütkérező étkezdéket.
Kóstolt
- bivalymozzarellát,
- paradicsomos spagettit,
- többféle hamburgert,
- unicorn shake-et.
Meglepő végeredménnyel.
Ez a támogatott szerkesztőségi tartalom a Lupa Beach közreműködésével jött létre.
Rovataink a Facebookon