Megtámadták Gordon Ramsayt forgatás közben

2011.01.04. 16:21
A tévés sztárszakácsot fegyverrel fenyegették meg és benzinnel öntötték le új műsorának forgatása közben Costa Ricában.

Miközben a Gordon Ramsay a Channel 4 számára forgatta az illegális cápavadászatról szóló Gordon's Shark Bait in Costa Rica című műsorát, megtámadták a cápauszony-kereskedelemből élő gengszterek.

Mint a sztárszakács a The Sunnak elmondta, forgatócsoportjával Costa Ricában a sok milliárd dolláros, teljesen szabályozatlan cápavadászatot próbálták felderíteni, amikor a veszélyes bűnözők nyomára bukkantak.

"Ezek a bandák szögesdróttal és lőtornyokkal körbevett erődítményekben élnek. Egyszer sikerült leráznom az őröket, felszaladtam a lépcsőn és láttam, hogy a tetőkön ezernyi cápauszony száradt, ameddig a szem ellát. Amikor visszaértem a földszintre, megbillentettek egy hordó benzint felettem. A rakpartra visszatérve páran fegyverrel hadonászva igyekeztek leállítani a filmezést. Megállt egy furgon, és ezek az alakok a falhoz állítottak bennünket."

Amikor megérkezett a rendőrség, azt tanácsolták a stábnak, hogy hagyják el az országot, “ha beteszitek oda a lábatokat, le fognak lőni benneteket“ - idézte fel az eseményeket Ramsay.