Azurák Csaba megtarthatja kétmilliós fizetését

2016.02.11. 08:37

Megtarthatja közel kétmilliós fizetését Azurák Csaba annak ellenére, hogy leváltották hírigazgatói posztjáról, helyére pedig a Story magazin főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien került, írja a Blikk. Annyi biztosnak tűnik, hogy Azurák továbbra is a képernyőn marad, vezeti majd a Tényeket Várkonyi Andreával, és egy önálló napi műsort is kap, ezért kapja majd tehát a kétmilliót.

A Blikk szerint az új hírigazgató fizetése is hasonló lesz Azurákéhoz, Kökény-Szalai Vivien is 2 millió forint körüli összegért ülhet be a hírigazgatói székbe.

A Blikk belső informátorai szerint Azurák Csabát lelkileg nagyon megviseli, hogy eltávolították, - bár úgy látszik annyira azért mégsem, hogy otthagyja a csatornát. Pedig viszonylag ritka, hogy valakit elküldtek vezetői pozíciójából, de továbbra is a csatorna alkalmazottja maradt. Éppen nemrégiben Jakupcsek is azonnal felállt a köztévénél, amikor külsős pozícióba akarták áthelyezni.

A csatorna munkatársai körében állítólag nagy a bizonytalanság, senki nem tudja, mit vár majd hírfronton Szalai Vivien, akinek eddig leginkább csak bulvártéren voltak tapasztalatai.

A TV2 kedden jelentette be, hogy Azurák Csaba helyett Szalai Vivien ül be a hírigazgatói székbe, a jövőben tehát a Story magazin volt főszerkesztője dönt majd arról, hogy milyen hazai és külföldi vonatkozású hírek kerülnek be a TV2 hírműsoraiba.