Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Westworld: Lost-szintű blöff vagy mestermű?

A Kultrovat podcast legújabb adása

2016.12.06. 19:06

Sokat várt az HBO legújabb sorozatától, a Westworldtől, amire iparági pletykák szerint legalább 100, de akár 150 millió dollárt is elköltöttek. Ez meg is látszott rajta, és kevés másik szériához fogható látványvilágban volt része annak, aki végignézte az első évad 10 epizódját. A Westworldöt az első rész után a Losthoz hasonlítottuk, az volt ugyanis az utolsó olyan, aminek minden pillanatát kikockázták a rajongók, és megpróbálták megfejteni, hogy mit is jelent ez az egész. A Kultrovat podcast legújabb adásában mi is erre vállalkozunk, és a finálé után megpróbáljuk összeszedni a sorozat legnagyobb nyitott kérdései. 

Az adás spoileres, tehát azoknak szól, akik látták a Westworld mind a 10 részét.
 
Westworld finálé

Az adás sorvezetőjét Stöckert Gábor (Stöki) 10 kérdése adja, amikre Varga Attila (Sixx) és Földi Gábor (Fega) segítségével igyekeznek megtalálni a választ. Ezek között szerepel például, hogy mégis milyen golyókat használnak ebben a parkban, mi a helyzet Elsie-vel és Stubbs-szal, és milyen csavarokra lehet számítani a második évadban. Összességében mindenkinek megvolt a baja a sorozattal, de kíváncsian várjuk a második évadot, mert kevés olyan van manapság, amiről ilyen sokat lehet beszélgetni.

A Westworld lett az év sorozata?

Kultrovat podcast 18. epizód
00:00:00 / 00:00:00

Ez miért is jó?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.