11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 0
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Elnyomott kormánypárti humoristákat díjaztak Karinthy-gyűrűvel

DMOHA20190625010
2019.06.25. 14:26

A legjobb magyar humoristáknak járó Karinthy-gyűrűvel jutalmazták Bagi Iván és Nacsa Olivér munkásságát, írja az MTI. 

Paródiáikban a karakter lényegét ragadják meg, ami óriási kincs

- mondta a párosról Molnár Piroska színművész. Bagi és Nacsa többek között a Rádiókabaréban és a közmédiában nyújtott teljesítményükkel érdemelték ki a díjat, amelyet korábban megkapott többek között Hofi Géza, Bödőcs Tibor, Gálvölgyi János és Moldova György is.

Nemrég egyébként Bagi és Nacsa egy interjúban panaszkodtak arra, hogy voltaképpen elnyomják őket a sajtóban, amiért megnyilvánulnak közéleti kérdésekben, Bagi még arra is kitért, hogy

komoly, egyértelmű liberális médiacenzúra működik Nyugaton, így az emberekhez sajnos nem mindig jut el az a felfogás, amit Magyarország is képvisel, például a bevándorlás kapcsán.

A Bagi-Nacsa páros az utóbbi években a Fidesz-kormány lelkes és hangos támogatójává vált, Nacsa például simán megtolta két éve Soros-ellenes kampányt, egy másik interjúban meg hitet tett a Fidesz politikája mellett.

(Borítókép: Bagi Iván és Nacsa Olivér humoristák a Karinthy-gyűrű idei kitüntetettjei valamint Korda György énekes (b) az elismerés átadásán a volt rádiószékház Márványtermében 2019. június 25-én. Fotó: Mohai Balázs / MTI)  • Hírek
  • Bankszámla