Készül az új Reszkessetek, betörők!

2019.08.07. 09:33

Miután a Disney 71,3 milliárd dollárért felvásárolta a 20th Century Foxot, illetve a céggel együtt annak filmes könyvtárát is, Bob Iger vezérigazgató bejelentette a befektetőknek, hogy új változatokat fognak készíteni olyan családi filmekből, mint az Éjszaka a múzeumban, a Tucatjával olcsóbb, az Egy ropi naplója, és a Reszkessetek, betörők!, írja a Hollywood Reporter.

A filmek új változatai - amikről még nem lehet tudni, hogy sorozatok vagy egészestés filmek lesznek - a Disney idén bejelentett, és a tervek szerint novemberben induló streamingszolgáltatásán, a Disney+-on fognak indulni. A szolgáltatásról itt írtunk bővebben.

Az Éjszaka a múzeumban-sorozatból 3, az Egy ropi naplójából 4, a Tucatjával olcsóbb-ból 2, a Reszkessetek, betörőkből pedig összesen öt rész készült, igaz, az utóbbi sorozatból az utolsó kettő már nem került mozikba. Az első Reszkessetek, betörők! 1990-ben készült, és azóta a karácsonyi tévézés örök klasszikusa.

A Fox-filmek feltámasztása beleillik a Disney stratégiájába, miszerint addig kell megfejni a már létező, sikeres tartalmakat, amíg csak lehet, nagyjából ez az elv vezérli a céget A szépség és a szörnyeteg élőszereplős bombasikere óta. Az idén bemutatott Aladdin és Az oroszlánkirály újonnan készített változata 1-1 milliárd dollárt kaszált a világ mozipénztárainál.  • Hírek
  • Csok