Már dolgoznak a Mandalorian harmadik évadán

2020.04.22. 10:34

A cím nem elírás, a Variety tényleg azt állítja, hogy a Disney már 2019 egyik legnépszerűbb sorozatának harmadik évadán dolgozik, miközben a második évad csak idén októberben érkezik a Disney Plusra.

Az újságnál úgy tudják, hogy az első évadért felelős Jon Favreau már a harmadik évad forgatókönyvét írja, és a Disneynél elkezdték legyártani az első concept artokat az új részekhez, de a látványtervezők is munkába álltak április 20-án, bár a Variety szerint nem igazán tudja senki, miért kellett ennyire korán, hiszen

alig egy hónapja fejezték csak be a második évad munkálatait.

A legtöbb produkcióval ellentétben a Mandaloriannek szerencséje volt, ugyanis munkálatokat még azelőtt be tudták fejezni, hogy a járvány miatt előírt korlátozások életbe léptek volna.

Korábban felröppentek pletykák azzal kapcsolatban, hogy egy kisebb szerepre Rosario Dawson is felbukkan, és az a "kisebb" szerep nem más, mint Ahsoka Tano, aki Anakin Skywalker tanítványa a Star Wars: A klónok háborúja c. rajzfilmsorozatban. Ezt egyelőre a színésznő sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a Varietynek.

A Mandalorian mellett két másik Star Wars-sorozat készül a Disneynél, az egyikben Ewan McGregor visszatér Obi-Wan Kenobi szerepéhez, a másikban pedig Diego Luna ölti magára újra Cassian Andor karakterét.