A Kovács Patríciát váltó Szávai Viktóriával megvan a Mintaapák új stábja

2020.06.24. 09:46

Miután több színész is kilépett a TV2 egyik napi sorozatának, a Mintaapáknak stábjából, a csatorna folyamatosan tölti fel a régi szereplők helyét. Négy színész elvesztése után a TV2 Kovács Patrícia helyére is talált új színésznőt, ezt a TV2 a Ripostnak erősítette meg. Szávai Viktóriával így kész lett a Mintaapák új stábja, amiben

A Mintaapák új gárdájához vezető út egyébként nem volt egyszerű, május elején először Fenyő Iván távozott a Mintaapákból, az ő esetében a produkció döntött úgy, hogy nem akarnak tovább együtt dolgozni. Később Szabó Kimmel Tamás június elején szállt ki a TV2 dramedysorozatából, rá egy napra Kovács Patrícia is bejelentette, hogy otthagyja a Mintaapákat.

A három szereplő elvesztése után a TV2 közleményt adott ki, amiből kiderült, hogy egy újabb férfi főszereplő, Klem Viktor is távozik.  Ebből a közleményből derült ki az is, hogy a TV2 szerint magatartásbeli problémák miatt távozott Klem és Szabó Kimmel, erre a színészek azt reagálták, rágalmazás a csatorna sajtóközleménye.