Farkasházy kiesett a Heti hetes alapcsapatából

2003.02.07. 09:33
Farkasházy Tivadar a jövőben nem tartozik a Heti hetes alapcsapatába, de vendégként feltűnik majd a műsorban. A csatorna a napokban döntött úgy, hogy változtat a műsoron. Új arcokat hívnak, akik közt a tervek szerint ott lesz Balázs Péter, Koltai Róbert és Betlen János is - közölte a Blikk.
A változtatások lényege, hogy még több új arc kerül a képernyőre, aminek oka részben a nézettség esése. Ónodi György, a műsor főszerkesztője a Blikknek elmondta, hogy az újítások folyamatosak, az idei évadban már hét új ember ült az eredeti hetek közé. Teddyt ezentúl vendégnek hívnák, ami olyan hosszabb kimaradásokkal jár, mint amilyen a tavaly karácsony előtti négyhetes távolléte, csak gyakrabban, mint eddig.

Bár Ónodi György nem ért egyet azzal, hogy túl kíméletesen bánnának a jelenlegi kormánnyal, Verebes István szerint használna a műsornak, ha többféle politikai nézetet ütköztethetnének.

"A héten egy munkavacsora során Kolosi Péter előadta újítási terveit, amit a műsor szerkesztői valamilyen formában bizonyára megszívlelnek" - mondta Verebes a bulvárlapnak. Az új arcok bevonása egyébként egy kísérlet, ha nem jön be, még mindig vissza lehet térni az eredeti felálláshoz. Farkasházy Tivadart a napilap szerint váratlanul érte a hír, hogy nem sorolják az alapcsapatba, de csak annyit mondott: ő a nézőknek akar megfelelni, az ő szimpátiájukban bízik.