Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Liptai Claudia a tv2-nél folytatja

2002.01.18. 21:48
Bizonyossá vált, hogy az RTL Klubot - szereplését kevesellve - elhagyó Liptai Claudia a tv2-nél folytatja pályafutását. A Blikk értesülései szerint a Csíííz korábbi műsorvezetője Friderikusz Sándorral fog együtt dolgozni, ám a showman "egyelőre" tagad.
A médiavilágban kerengő hírek szerint Liptai Claudia a tv2 új, az RTL-en már futó Mónika-show-hoz hasonló műsorában kap majd szerepet, s a produkcióban Friderikusz Sándor kollegája lesz. A Mónikától eltérően azonban ebben a műsorban nem hétköznapi emberek, hanem úgynevezett sztárok lesznek a vendégek.

A Blikk azt is tudni véli, hogy a műsor főcímdalát már felénekelte a Romantic együttes. A lap megkeresésére azonban Gáspár Győző, a csapat énekese - a hírzárlatra hivatkozva - nem nyilatkozott.

Nem közölt részleteket Pintér Dezső, a tv2 elnöke sem Liptai új szerepéről, az RTL programigazgatója, Kolosi Péter azonban kifejezte sajnálkozását a tévés távozása miatt. Igaz, jelezte, hogy ezt a döntést esetleg Liptai is megbánhatja.

Ismeretes, hogy a tv2-höz átigazolt korábbi RTL-személyiségek számos esetben a megnövelt műsoridő kedvéért szerződtek a korábbi konkurenshez, azonban az új csatornán kapott műsorok nem bizonyultak sikeresnek. Így járt többek között Csiszár Jenő, Friderikusz Sándor és a Boros-Bochkor duó is.