Liptai Claudia a tv2-nél folytatja

2002.01.18. 21:48
Bizonyossá vált, hogy az RTL Klubot - szereplését kevesellve - elhagyó Liptai Claudia a tv2-nél folytatja pályafutását. A Blikk értesülései szerint a Csíííz korábbi műsorvezetője Friderikusz Sándorral fog együtt dolgozni, ám a showman "egyelőre" tagad.
A médiavilágban kerengő hírek szerint Liptai Claudia a tv2 új, az RTL-en már futó Mónika-show-hoz hasonló műsorában kap majd szerepet, s a produkcióban Friderikusz Sándor kollegája lesz. A Mónikától eltérően azonban ebben a műsorban nem hétköznapi emberek, hanem úgynevezett sztárok lesznek a vendégek.

A Blikk azt is tudni véli, hogy a műsor főcímdalát már felénekelte a Romantic együttes. A lap megkeresésére azonban Gáspár Győző, a csapat énekese - a hírzárlatra hivatkozva - nem nyilatkozott.

Nem közölt részleteket Pintér Dezső, a tv2 elnöke sem Liptai új szerepéről, az RTL programigazgatója, Kolosi Péter azonban kifejezte sajnálkozását a tévés távozása miatt. Igaz, jelezte, hogy ezt a döntést esetleg Liptai is megbánhatja.

Ismeretes, hogy a tv2-höz átigazolt korábbi RTL-személyiségek számos esetben a megnövelt műsoridő kedvéért szerződtek a korábbi konkurenshez, azonban az új csatornán kapott műsorok nem bizonyultak sikeresnek. Így járt többek között Csiszár Jenő, Friderikusz Sándor és a Boros-Bochkor duó is.