Árpád
-2 °C
3 °C

Magyar celebrityk a Föld körül

2003.09.03. 01:06
Acél Réka, Kamarás Iván, Szulák Andrea, Béres Alexandra és sokan mások Frei egzotikus világkörüli útján.
Új műsorral jelentkezik szeptember 8-tól Frei Tamás a tv2-n. A kéthetente, hétfőn este háromnegyed nyolckor képernyőre kerülő 8 nap alatt a Föld körül című műsorban Frei Tamás magyar hírességek társaságában indul világkörüli útra.

Frei, mint utazásszervező

Az út során az expedíció 30 országba jutott el, de hosszabb időt csak nyolc államban:, Iránban, Brazíliában, Kolumbiában, Vietnámban, Burmába, Tahitin, az Egyesült Államokban, és az első adásban bemutatásra kerülő Szváziföldön töltöttek el.

8 nap alatt a Föld körül A csapat állandó tagja volt Pataki Ági fotómodell, Béres Alexandra fitness világbajnok, Acél Réka műsorvezető, Kamarás Iván színész, és Dombi Zétény fotómodell-atléta, de az út során minden országban újabb hírességekkel egészült ki az expedíció, így a műsorban feltűnik majd Rudolf Péter, Presser Gábor, Jakupcsek Gabriella, Szulák Andrea, Győrffy Miklós, Gundel Takács Gábor, és a Bon Bon együttes is. A világ körüli út júniusban indult Budapestről és majd 2 hónapig tartott, a kalandokat nyolc részre bontva sugározza majd a csatorna.

Nem valóságshow

A műsor, bár több hasonló angol sorozat ötleteit is felhasználja, nem külföldi licensz, hanem Frei Tamás saját ötletein alapul. Frei ugyan nem árult el pontos adatokat a műsorfolyam költségvetéséről, de az Index kérdésére elmondta, hogy a 8 nap alatt a Föld körül leforgatása nem került jelentősen több pénzbe, mint a Frei dosszié egy szezonja.

Frei a műsort nem nevezné valóságshownak, mivel a sorozat nem mutatja be az utazó hírességek konfliktusait, nem beszél a köztük lévő viszonyokról, inkább az egyes országok és kultúrák bemutatására és az átélt kalandokra koncentrál.

Fei Tamás az Indexnek elmondta, hogy ha az új sorozatot megkedvelik a nézők, és nézettsége eléri a Frei-dossziéjét, várhatóan újabb magyar hírességeket visz majd el a világ egzotikus tájaira.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?