Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Havas Henriket kirúgták az RTL-től

2002.09.17. 11:33
Vendégként sem jelenhet meg többé Havas Henrik a Heti Hetesben, illetve semmilyen RTL Klub-műsorban. A sztár szombaton szerepelt a tv2 Big Brother-showjában, ezért kellett távoznia az RTL-től.
Havas Henrik
Havas Henrik volt a vigaszdíja a Big Brother-házat szombaton elhagyó Juditnak: a fiatal lány korábban elmondta a producereknek, mennyire tiszteli a népszerű újságírót. Fellépésével azonban Havas megszegte a kereskedelmi csatornák íratlan szabályát: a konkurensnél való vendégeskedésért távozni kényszerült az RTL Klubtól - írja a Blikk.

Kolosi Péter műsorigazgató a lapnak elmondta, Havas "nem gondolhatja komolyan", hogy büntetlenül szerepelhet a rivális csatornánál, amikor a két adó reality show-i kiélezett versenyben vannak.

Havassal Kolosi és Árpa Attila kreatív igazgató telefonon közölte a döntést. Egyes információk szerint a Heti hetes volt sztárja tárgyalásokat folytat a tv2-vel. Hasonló tárgyalásokról tavasszal is felröppentek hírek, akkor azonban nem született megállapodás.