Jön a magyar Headbangers Ball

2008.01.15. 17:01
A kultikus metálműsort a Blind Myself énekese vezeti majd. A rock- és metálhíreket, koncerttudósításokat és interjúkat összegyűjtő műsor mellett ia magyar Music Televisionön ndul vasárnaponként a Rock Chart is.

Az Music Television anyacsatornáján is sugárzott metálmagazinjának, a Headbangers Ballnak ezentúl lesz magyar változata is. A műsort Tóth Gergő, a Blind Myself zenekar énekese vezeti majd szerda esténként.

"Hűek leszünk a Headbangers Ball névhez, kizárólag az igényes zenékre fogunk koncentrálni, valamint igyekszünk résen lenni és bemutatni az új hangzásokat is." - vallja be Tóth Gergő, akit nem csak zenészként, hanem a Planet Z Magazin főszerkesztőjeként és a Rádió Café zenei műsorának szerkesztő és műsorvezetőjeként lehet ismerős.

Tóth Gergő

A Headbangers Ballt 1987 áprilisában indította útjára a Music Television. Európában Vanessa Warwick vezetésével hamarosan a csatorna egyik legnépszerűbb programja lett.

A szerda éjszakai műsor mellett vasárnap este is lesz ezentúl rock- és metálműsor a magyar Music Televisionön. A hét utolsó napján este 9-től kezdődik majd a Rock Chart, melyben a Music Television egyetlen női műsorvezetője, Franciska konferálja fel majd a legújabb rock klipeket. Az egy órás chart műsort követően pedig a Headbangers Ball ismétlését nézheti meg mindenki, aki lemaradt a szerdai adásról.