Idén nem újul meg a TV2

2004.09.02. 23:06
Sikeresnek ítéli eddigi műsorait a TV2, az őszi évadban ezért csak kisebb újításokkal száll harcba a nézőkért: a csatorna néhány új műsor mellett a régiekre és a már látott licencek új kiadására alapozza kínálatát.
"A néző támogatja a minőséget", mondta Pintér Dezső, a TV2 elnöke a televízió csütörtök esti sajtótájékoztatóján, a MEO Kortárs Művészeti Gyűjtemény épületében. A csatorna vezetése elégedett az eredményekkel, így ezúttal nem újul meg a TV2, nem lesz új logó sem - jelentette be Kereszty Gábor, a társaság vezérigazgatója.

Az őszi kínálatban az ismert műsorok - többek közt az Irigy Hónaljmirigy Show, Multimilliomos, Szulák Andrea-show és a Banánhéj - mellett már bevezetett licencek új szeánszai szerepelnek. Ismét lesz Nagy Ő, újraindul a Megasztár, Frei Dossziéja pedig kissé módosított tartalommal jelentkezik.

Sebészeti show

Új műsor A Nagy Alakítás, amelyben baleset vagy betegség miatt eltorzult külsejű embereken hajtanak végre plasztikai műtétet, illetve a Ciao Darwin című csapatvetélkedő. A megszűnő Lazac helyét Havas Henrik és Liptai Claudia műsora, a Mokka veszi át, amelyben a szokásos reggeli évődés mellett a nap eseményeit is elemzik a műsorvezetők.

A TV2 készülő szappanoperájáról még nem nyilatkozik a csatorna, így azt csupán néhány szappan jelképezte a sajtótájékoztatón.