Judit
3 °C
7 °C

Idén nem újul meg a TV2

2004.09.02. 23:06
Sikeresnek ítéli eddigi műsorait a TV2, az őszi évadban ezért csak kisebb újításokkal száll harcba a nézőkért: a csatorna néhány új műsor mellett a régiekre és a már látott licencek új kiadására alapozza kínálatát.
"A néző támogatja a minőséget", mondta Pintér Dezső, a TV2 elnöke a televízió csütörtök esti sajtótájékoztatóján, a MEO Kortárs Művészeti Gyűjtemény épületében. A csatorna vezetése elégedett az eredményekkel, így ezúttal nem újul meg a TV2, nem lesz új logó sem - jelentette be Kereszty Gábor, a társaság vezérigazgatója.

Az őszi kínálatban az ismert műsorok - többek közt az Irigy Hónaljmirigy Show, Multimilliomos, Szulák Andrea-show és a Banánhéj - mellett már bevezetett licencek új szeánszai szerepelnek. Ismét lesz Nagy Ő, újraindul a Megasztár, Frei Dossziéja pedig kissé módosított tartalommal jelentkezik.

Sebészeti show

Új műsor A Nagy Alakítás, amelyben baleset vagy betegség miatt eltorzult külsejű embereken hajtanak végre plasztikai műtétet, illetve a Ciao Darwin című csapatvetélkedő. A megszűnő Lazac helyét Havas Henrik és Liptai Claudia műsora, a Mokka veszi át, amelyben a szokásos reggeli évődés mellett a nap eseményeit is elemzik a műsorvezetők.

A TV2 készülő szappanoperájáról még nem nyilatkozik a csatorna, így azt csupán néhány szappan jelképezte a sajtótájékoztatón.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?