Vágó visszatér

2003.05.23. 14:50
A Legyen Ön is milliomos eddig nem vetített részeit júniustól leadja az RTL Klub, de a televíziós vetélkedők nagymestere már új műsoron töri a fejét.
Visszatér a képernyőre Vágó István a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedővel, igaz, csupán a korábban már felvett, de eddig adásba nem került négy részt vetíti le az RTL Klub - adta hírül a Blikk.

A vetélkedőt a kereskedelmi csatorna annak idején a valóságshowk miatt vette le a képernyőről, június 3-ától azonban ismét látható lesz a műsor. A június 3-tól négy alkalommal képernyőre kerülő adás azonban nem jelenti azt, hogy a Legyen Ön is milliomos visszatér az RTL Klubhoz, csupán a már tavaly májusban felvett, de eddig adásba nem került részeket vetíti le a kereskedelmi televízió.

Vágó a visszatérésről nyilatkozva bevallotta a Blikknek, valójában már nem is emlékszik arra, hogy az utolsó néhány részben nyert-e valaki nagyobb összeget.

Vágó eközben ráadásul már egy új műsorra készül, nyáron sem pihen, mivel a show reményei szerint már az év vége előtt képernyőre kerül. A bulvárlap információi szerint a műsorvezető saját ötlete alapján készülő produkció jogát már megvette az RTL Klub, és tárgyalak a műsor készítéséről is. Az Index kérdésére válaszolva azonban Vágó nem tudta megerősíteni a Blikk értesüléseit, a műsor tervezetét ugyan már benyújtotta a csatorna vezetésének, de döntés, állítása szerint még nem született.