Érvényesek a 33 éves jegyek a Who koncertjére

2012.07.20. 10:05

Érvényesek a Who 1979-ben elmaradt előadására váltott jegyek az együttes februári Rhode Island-i koncertjére.

A Who providence-i fellépését annak idején biztonsági okok miatt fújták le: az akkori polgármester, Buddy Cianci döntött így, mivel egy cincinnati koncert előtti tülekedésben 11 ember lelte halálát.

A Who azóta nem szerepelt Providence-ben, ám a héten bejelentették, hogy legújabb turnéjukat február 26-án a Rhode Island-i városban fejezik be, ugyanazon a helyszínen, a ma már Dunkin Donuts Centernek nevezett arénában, ahol 33 éve léptek volna fel.

Lawrence Lepore, az együttes menedzsere csütörtökön elmondta: annak idején sokan visszakapták a jegyük árát, ám akadhattak rajongók, akik relikviaként megőrizték a belépőjüket. Számukra ajánlották fel a lehetőséget, hogy ha akarják, felhasználhatják a jegyüket a februári koncertre.

A 33 évvel ezelőtti előadásra a legdrágább belépő 14 dollárba került, a februári show-ra 57,50 és 127,50 dollár közötti áron kínálják a jegyeket.

Lepore hozzáfűzte, hogy ha régi rajongóik visszaváltják egykori jegyeiket, mert nem kívánnak résztvenni a februári koncerten, a relikviák utáni összeget a Rhode Island-i paralimpia támogatására fordítják.  • Hírek
  • Személyi kölcsön