626 millió lejátszással csak második

2012.11.03. 01:08

Minden idők második legnézettebb videójává lépett elő a Gangnam Style a YouTube videomegosztó portálon, Psy dél-koreai rapper klipjét már 626 millióan nézték meg.

Az előadó, aki egy csapásra világhírnévre tett szert, Jennifer Lopez On The Floor című slágerét utasította maga mögé. Az első helytől azonban még távol van, a YouTube királya ugyanis több mint 795 millió kattintással Justin Bieber kanadai tinisztár Baby című száma.

A Gangnam Style júliusban jelent meg, azóta az egész világot megrázta. A videónak számos paródiája is készült, ezek között van Aj Vej-vej kínai művészé is. Psy a jövő héten Európában népszerűsíti zenéjét, és fellép az MTV Europe Music Awards-gálán Frankfurtban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla