A híresztelések ellenére nem halt meg a gitárzene

a szam 2015
2015.02.24. 10:04

A zsűri a Bulbs és Imre Kiss továbbjutását már biztosította, az elektropopduóról és a technomágusról tudtuk, hogy ott lesz az Index dalversenyének következő fordulójában, a közönség pedig most beválasztotta a Hello Hurricane-t és a Gustave Tigert is melléjük.

A következő forduló élőben zajlik: március 1-jén, vasárnap a Kuplungban mérheti össze egymást a nyolc továbbjutott zenekar.

Továbbjutottak:

Hello Hurricane 5,32

A hallás alapján a brit Foals és Alt-J vonalát követő zenekar a már emlegetett Bulbs mellett a másik olyan banda, ami nem a zsűri válogatásából, hanem a tehetségkutató körből menetelt tovább. A Facebookjukon azt ígérték, hogy a dobosuk meg fog osztani egy szupertitkos videót, ha továbbjutnak, akkor azt kérnénk szépen most megmutatni!

Gustave Tiger 5,30

Átlagban csak két századdal maradt el a közönségszavazásban a Hello Hurricane-tól Magyarország, de az is lehet, hogy Európa egyetlen katedrálispunk-zenekara.

Köszönjük a részvételt Szekeres Andrásnak, valamint a Somersault Boy, az Uzipov, a Fran Palermo és a Kozmosz zenekaroknak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás