Nézze meg a Halálos iramban 7 utolsó jelenetét!

2015.04.07. 17:59

Nincs jogsim, és a Need For Speed játékokból is csak néhányat játszottam végig. A Halálos iramban-szériából viszont minden részt láttam, és bevallom férfiasan, majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet a Halálos iramban 7 utolsó jelenetét látva, amiben a digitálisan megrajzolt Paul Walker és Vin Diesel egy tengerparti jelenetet és egy szép montázst követően a hegyi utakon kanyarogva, külön-külön elhajtanak a naplementébe, miközben Wiz Khalifa See You Again című dala szól. Persze már tavaly ilyenkor is keringtek pletykák arról, hogy ez lesz a hetedik rész befejezése, mert a stáb így akar tisztelgni a 2013-ban autóbalesetben elhunyt főszereplő, Paul Walker előtt.

És ezúttal egyáltalán nem túlzás azt írni, hogy a fél világ rákattant a színészre emlékező Wiz Khalifa-dalra, mert a Charlie Puth-tal együtt elkészített, hivatalos videoklip (amiben a filmvégi búcsú és a "For Paul" felirat mellett még sok másik Paul Walker-jelenet is látható a hét Halálos iramban-filmből) hétfő óta az összes popkulturális magazint bejárta az Empire Online-tól a Metrón és a Mirroron át az US Weekly Magazine-ig. Mi sem titkolhatjuk tovább, íme:

Paul Walker Halálos iramban-montázsa Wiz Khalifa dalával

A Halálos iramban 7-et egyébként annyian megnézték a hétvégén Amerikában, hogy máris ez a legjobb húsvéti nyitóhétvégét produkáló film, és természetesen a magyar jegyeladási toplistán is első lett (kritikánk a filmről itt olvasható).