Ilyen lehet a skizofrén tánczene

2016.02.18. 14:58

Az Index tavalyi dalversenyének egyik abszolút meglepetése, a Bulbs, akik az Ashore című dalukkal úgy jutottak a legjobb négybe, hogy a döntőre szervezett koncert volt az első hivatalos fellépésük. Azóta emeltek egy szintet, mert leszerződtek a Universalhoz, és most nálunk látható először az idei dalversenyben is induló Arrow c. számukhoz készült klip.

A dalszöveg egy olyan személyről szól, aki teljesen rád telepszik, és még akkor is meghatározza a gondolataidat, mikor már rég nincs a közeledben.

- mondja Krámer Veronika énekesnő a dalról, amihez Fűrész Zsolt rendezte a videót. Fűrész szerint annyi volt a koncepció, hogy

Az alap elgondolás, fő vonal szerint egy régi házban magányosan élő, önmagával, démonával, múltjával vívódó skizofrén ember (a szereplő Vass Imre, táncos-koreográfus) hangulatváltozásait jeleníti meg a klip.

Szipszer Szabolcs producer azt is elmondta, hogy már 2013-ban megvoltak a dal alapjai, és eredetileg hosszabb lett volna, de a közepéről végül kivágtak egy 2 perces részt.

Ha tetszik a dal, akkor ezen a linken lehet szavazni a Bulbsra a 2016-os dalversenyünkön.

Ne maradjon le semmiről!