Előállították a Guns N' Roses tagjait fegyverbirtoklás miatt

GettyImages-539419014
2016.07.18. 13:01

Néha előfordul, hogy elfelejted, van nálad egy kurva fegyver – kommentálta az esetet a színpadon Axl Rose.

Mivel fegyvert találtak a zenekarnál, a kanadai határon előállítottak a nemrég újra összeállt, és azóta rendületlenül turnézó, legendás Guns N' Roses tagjait – jelentette be a torontói Rogers Centre színpadán Axl Rose az ötvenezres közönség előtt.

Az együttes énekese megvárta a rendőrségnek való ellenállásról szóló Out Ta Get Me című számot – amit a két és háromnegyed órás koncerten tizennyolcadikként játszottak a kanadai városban –, és azt vezette fel a sztorival. Ami azért kevésbé alakult vadul, mint a dalban.

„Azért nem tartóztattak le, csak előállítottak minket” – mondta vigyorogva a frontember, miután kijelentette, a hatóságok fegyvert találtak náluk. „De nagyon kedvesek voltak. Nagyon megértőek. Hát, néha előfordul, hogy elfelejted, van nálad egy kurva fegyver” – ironizált Axl Rose, aztán, mielőtt elkezdték volna az Out Ta Get Me-t, hozzátette: „De nem az én fegyverem volt.”

A Billboard kérdésére az együttes szóvivője megerősítette, hogy július 15-én valóban előállították őket a kanadai határon, ahová a philadelphiai koncertek után igyekeztek, de a fegyver nem a banda tagjaié volt – mondta a szóvivő, de azt már nem árulta el, akkor ki a büszke tulajdonos.

A Billboard hozzáteszi, korábbi pályafutásuk során számtalanszor lekapcsolták már a Guns tagjait a kanadai határon, de a fegyverbirtoklás sem először merül fel ellenük vádként: Axl Rose-t már 1988-ban is előállították ugyanezért. „A kábítófegyverem miatt. Nem tudtam, hogy itt illegális az ilyesmi” – mondta akkor az énekes.

Ne maradjon le semmiről!