Skizoid bokszmeccsel jelentette be új lemezét Robbie Williams

2016.09.26. 16:09

Vasárnap este a brit X-Faktor egyik reklámszünetében, egy bokszolós teaserrel jelentette be a még idén megjelenő új albumát Robbie Williams. A Heavy Entertainment Show az énekes tizenegyedik szólóalbuma lesz, ami november 4-én jön majd ki, három évvel a legutóbbi, Swings Both Ways című anyaga után.

A lemezt beharangozó videóban Williamst láthatjuk a ring mindkét sarkában, a két bokszoló pedig aztán ki is oszt néhány pofont egymásnak. A 42 éves énekes ezúttal is Guy Chambersszel dolgozott a lemezen, akiről egy nemrég megjelent rádióinterjúban azt nyilatkozta, hogy a testvéreként szereti őt, és nem csak szakmailag áll közel hozzá.

Az 53 éves Chambers eddigi pályája során olyan nevekkel dolgozott már, mint Tina Turner, Kylie Minogue, Rufus Wainwright, Katie Melua, James Blunt, Katy B, valamint az idei Szigeten fellépő Miles Kane (The Last Shadow Puppets) és John Newman. Williams pedig ugyebár a tavalyi Sziget headlinere volt, aki az RTL Klub egyik operatőre miatt kishíján lemondta a koncertet, majd helikopterrel akart kijutni a szállásáról a fesztivál területére, ahol aztán inkább nem a saját, hanem más előadók dalaival csinált óriási bulit. (via)

Ne maradjon le semmiről!