A Sziget alatt pótolja koncertjét a Dillinger Escape Plan

2017.02.23. 12:27

Augusztus 11-én, pénteken, pótolja elmaradt februári koncertjét a Dillinger Escape Plan, amelynek turnébuszába nemrég belerohant egy kamion Lengyelországban. A baleset után tizenhárom embert szállítottak kórházba, és bár a hírek szerint sem a zenekar, sem a velük utazó terhes nő nem sérült meg, bizonytalan volt, hogy tudják-e folytatni a koncertsorozatot, amely néhány nap múlva Budapestre ért volna.

Benjamin Weinman gitáros aznapi nyilatkozata szerint a baleset miatt összetörtek a hangszereik, ezért kizárt, hogy folytatni tudnák a turnét, a menedzsment viszont akkor még azt kommunikálta a koncertszervezők felé, hogy ne higgyenek a híreszteléseknek, mire a zenekar aztán a nap végére a Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem fogják folytatni a koncertsorozatot. A TDEP egyébként azért is fájlalta a dolgot, mert állításuk szerint évek óta nem telt ilyen jó hangulatban turnéjuk.

Csütörtökön azonban bejelentették, hogy a zenekar augusztus 11-én pótolja majd az elmaradt budapesti koncertjét az A38 Hajón. (Facebook-event itt!) A bulira jegyeket 6500 és 5500 forintért lehet venni, a február 17-ei koncertre megváltott jegyek pedig továbbra is érvényesek. Ez a dátum egyébként épp az augusztus 9-től 16-ig tartó Sziget fesztivál idejére esik.

Ne maradjon le semmiről!