Szexbotránya miatt maradhatnak el R. Kelly koncertjei

GettyImages-647825252
2017.08.01. 17:56

A vártnál rövidebb lesz R. Kelly amerikai turnéja, miután a zenész legalább három koncertjét lemondta, és további legalább egy buli sorsa kérdéses egyelőre. A súlyos szexuális bűncselekményekkel vádolt R. Kelly a Ticketmaster oldala szerint már biztosan nem lép fel augusztus 11-én New Orleansban, 12-én Baton Rouge-ban, majd 13-án Dallasban.

A turné többi bulija, a jelenlegi információk szerint, meg lesz tartva, igaz, a koncertsorozat legközelebbi állomása Atlantában lesz, épp két héttel a lemondott, New Orleans-i fellépés után. A legfrissebb vádak szerint R. Kelly fiatal lányokat hálóz be, tart szexrabszolgaként, illetve bántalmaz két különböző ingatlanában. A lányok állítólag teljesen el vannak vágva a családjuktól, és úgy élnek, mint egy szekta tagjai: csak a zenész engedélyével ehetnek, mehetnek vécére, és csak azzal kommunikálhatnak, akivel Kelly hagyja, miközben szexuálisan is kihasználja őket, az együttlétekről videofelvételeket készít, amiket aztán a barátainak mutogat.

R. Kelly természetesen tagadja a vádakat, és a szektás botránya után először múlt pénteken állt színpadra Virginia Beach egyik koncerttermében, ahol nem reagált ugyan a sajtóban megjelent információkra, azonban a fellépés elején figyelmeztette a közönséget, hogy nem szeretne semmi rosszat, de ez egy igazi R. Kelly-show lesz, úgyhogy akit esetleg sért a szórakoztatás szexuálisan túlfűtött formája, az inkább hagyja el a termet. A koncert egy későbbi pontján pedig kikapta egy rajongója kezéből a telefont, a férfiasságához dörgölte, majd visszanyomta a kezébe. (via)

Az R. Kelly-botrányról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Ne maradjon le semmiről!