Ezek a meztelen férfiak nagyon szeretik egymást

2017.08.04. 16:56

Új klippel jelentkezik az eggyel ezelőtti Stenk Dalverseny győztese, a Dope Calypso, akik a legutóbbi albumukon szereplő Bang Bang c. számhoz forgattak egy fülledt, kellően homoerotikus videót.

A Bang Bang azon a Mau Mau című albumon szerepel, aminek apropójából a zenekarral pár hónappal korábban megidéztük a sátánt pár budapesti kocsmában, hogy aztán másnap kiderüljön, hogy megválasztották elnöknek Donald Trumpot.

A meglehetősen fülledt, meztelen férfitestektől sem mentesvideóról a zenekarnak elég markáns véleménye van: "Miért van férfisegg, meg fura testű zenekartagok (ok, a bajszos (festett)szőke ciklon szálkás, mint egy gyalulatlan fenyőpolc) egy zenés videóban? Mi sem nagyon tudjuk. Az biztos, hogy ha koncepció, ruha, szereplők, és felszerelés nélkül mész klipet forgatni, azzal lehet dolgozni, amid van, vagy jelen esetben inkább az lenne helyes, amid nincs. A remekül felhasznált a sarokban porosodó szélgépen kívül még egy csirkeketrec drótból font töviskoszorút találtunk a stúdióban, szóval akár SOKKAL ízléstelenebb is lehetett volna az eredmény" - mondja a zenekar a klipről, amit Jakab Péter rendezett és végezte az utómunkát, akinek többek között a Dope Calypso csodálatos karácsonyi videóját is köszönhetjük.

Ha valakit nagyon érdekel, a zenekar elárult egy nagy titkot is arról, hogy mivel jár, ha az ember meztelen egy forgatáson.

akármilyen szemérmetlennek gondolod magad, bevilágítva, és pőrére vetkőzve a te pöcsöd is ugyanolyan ráncos törpe lesz, mint a többieké, akiken eddig röhögtél.

A zenekar jövő hét pénteken 16:30-kor fellép a Szigeten, most vasárnap pedig a Budapest Parkban a Rival Sons előtt, illetve már elkezdték előkészíteni a következő nagylemezüket, amivel valószínűleg tartani fogják az eddigi év/album tempót. Az eddigiekhez hasonlóan az új lemezt ismét az olaszországi Bresciában veszik fel, hogy aztán novemberben 10 napos turnéra induljanak Portugáliában.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport